Το γραφείο μας ΑΩ ΤΖΕΣ βρίσκεται στο Ληξούρι στην χερσόνησο της Παλικής,στην διεύθυνση Κοσμά Μπουρμπούλη.

Ο ιδιοκτήτης Χαράλαμπος Αραβαντινός Τζες με την αγάπη του για την Κεφαλονιά την ειλικρίνεια,την υπευθυνότητα,την εχεμύθεια και το χιούμορ που τον χαρακτηρίζουν δημιούργησε το γραφείο του με πρωταρχικό σκοπό την απόλυτη εξυπηρέτηση σας.

Εάν θέλετε να αγοράσετε ακίνητο μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να και να αναζητήσετε μέσα από την λίστα μας το ακίνητο που σας ενδιαφέρει ή να μας επισκεφθείτε να μας γνωρίσετε και μαζί συμβουλεύοντας σας πάντα να βρούμε το ακίνητο που σας ταιριάζει.

Εαν θέλετε να πουλήσετε το ακίνητο σας μπορείτε να μας το αναθέσετε είτε μέσα από την ιστοσελίδα μας είτε μέσω email στέλνοντας μας όλα τα απαραίτητα έγγραφα ή σας επισκεπτόμαστε, φωτογραφίζουμε το ακίνητο σας και ξεκινάμε άμεσα την διαφήμιση του στην ιστοσελίδα μας,σε συνεργαζόμενες ιστοσελίδες μεσιτικών γραφείων στο εσωτερικό και εξωτερικό ,σε τοπικές εφημερίδες και στην βιτρίνα του γραφείου μας.

Θα είμαστε δίπλα σας από την πρώτη στιγμή μέχρι και την υπογραφή των συμβολαίων και την μεταγραφή,θα σας ενημερώσουμε για όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται για την αγορά ή την πώληση του ακινήτου σας.

Καλή διαμονή και καλό ταξίδι στο όνειρο που λέγεται Κεφαλονιά.

×
Επικοινωνήστε μαζί μας
Καλέστε μας
Επιστροφή στην κορυφή